Ads Top

My Spy The Eternal City bij Amazon Prime

Niet alleen is de officiële trailer van My Spy The Eternal City nu te zien, maar ook de poster en stills zijn beschikbaar. Het vervolg op de populaire feelgood familiefilm My Spy is vanaf donderdag 18 juli exclusief te bekijken op Prime Video. My Spy The Eternal City volgt opnieuw CIA-agent JJ (Dave Bautista) en de brutale, maar moedige jonge spion Sophie (Chloe Coleman).

Wie toe is aan iets luchtigs en vermakelijks, zet op donderdag 18 juli My Spy The Eternal City aan. Het tweede deel van de succesvolle actiefilm My Spy speelt zich af in een van de meest iconische bestemmingen van Europa: Rome. Wanneer het middelbare schoolkoor van Sophie (Coleman) wordt geselecteerd voor een Italiaanse tournee met als hoogtepunt een optreden voor de paus in Vaticaanstad, ziet JJ (Bautista) dit als een kans om een band op te bouwen met zijn nieuwe stiefdochter. Zich nog van geen kwaad bewust, biedt JJ aan om de groep te begeleiden door de Venetiaanse grachten, over de beroemde bruggen van Florence en naar de meest historische plekken van Rome. Dat blijkt anders uit te pakken wanneer hij ontdekt dat hij en Sophie ongewild pionnen zijn geworden in een onheilspellend terroristisch complot.

Het langverwachte vervolg op de actiekomedie My Spy uit 2020 verenigt de geliefde cast met in de hoofdrollen Dave Bautista en Chloe Coleman. Terugkerende favorieten zijn Ken Jeong en Kristen Schaal, vergezeld door Anna Faris, Craig Robinson en Flula Borg in deze nieuwe internationale actiekomedie van regisseur Pete Segal (Get Smart, 50 First Dates).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.