Ads Top

Actrices gezocht voor rollen Amalia, Alexia en Ariane in tweede seizoen Videoland

De casting voor het tweede seizoen van de Videoland Original dramaserie ‘Máxima’ is in volle gang. Producent Millstreet Films zoekt actrices voor de rollen van de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane en jong talent kan zich vanaf nu aanmelden!

De voorkeur gaat uit naar drie blonde zusjes die Nederlands en het liefst ook Spaans spreken. Er wordt gezocht in twee verschillende leeftijdsgroepen: zusjes die de rollen van 3, 5, en 6 jaar kunnen spelen en die van 6, 8 en 9 jaar. Kandidaten kunnen zich tot en met 15 juli 2024 aanmelden via www.videoland.com/oproepmaxima.

In het tweede seizoen van de dramaserie vertolken Delfina Chaves en Martijn Lakemeier wederom de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus. In het nieuwe seizoen maken we ook kennis met de rest van de Nederlandse Koninklijke familie, waaronder de jonge prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. De opnames starten in oktober.

‘Máxima’ wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in coproductie met FBO en Beta Film, met de ondersteuning van het Nederlands Filmfonds Production Incentive, het Creative Europe MEDIA programma en het Belgische Tax Shelter. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.