Ads Top

Videoland streamt in juli: de Videoland Original serie 'Jackson & Malone', een nieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde' en 'De Verraders USA', spannende gevechten bij 'GLORY 93'

In de zomerse maand juli staan er een aantal bijzondere titels op de planning! De nieuwe Videoland Original serie 'Jackson & Malone' met veel onverwachtse twists en humor, weer een seizoen van B&B Vol Liefde waarbij een groep vrijgezellen hopen de ware liefde te vinden in een heerlijke Bed and Breakfast binnen Europa en 'De Verraders USA' met een goedgevulde prijzenpot waarvoor wordt gestreden door de getrouwen en de stille verraders. Er komen veel Studio 100 klassiekers aan zoals K3-musicals, Piet Piraat' en 'Samson & Marie' en voor de sportievelingen onder ons staat de spannende wedstrijd 'GLORY 93' in Rotterdam op het menu. Dit en nog veel meer alleen bij Videoland!

Highlights juli

De Verraders USA S2

Een groep Amerikanen strijdt in in het tweede seizoen weer in een Schots kasteel om een goedgevulde prijzenpot. De Verraders doen er alles aan om het geld voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. De Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te 'vermoorden'.

'De Verraders USA S2' is vanaf 6 juli wekelijks te streamen bij Videoland.

The Office S1 t/m S9

Een mockumentary over een groep kantoormedewerkers bij Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. Baas Michael Scott probeert, op zijn eigen manier, alles draaiende te houden. Hij krijgt van het hoofdkantoor te horen dat hij moet gaan inkrimpen, maar heeft het hier heel moeilijk mee en probeert dit uit te stellen. Zijn assistent Dwight denkt dat hij het voor het zeggen heeft en hoopt op promotie. Verder zijn er romances, fraude en gebeuren er de nodige ongevallen.

De negen seizoenen van 'The Office' zijn vanaf 12 juli in hun geheel te streamen bij Videoland.

B&B Vol Liefde S4

In het nieuwe seizoen gaan onze nieuwe vrijgezelle eigenaren van een bed and breakfast ( B&B ) verspreid over Europa op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze eigenaren compleet?

'B&B Vol Liefde S4' is vanaf 15 juli elke maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.

Close

De dertienjarige Léo en Rémi zijn beste vrienden. Er komt echter een abrupt einde aan deze vriendschap waarna Léo vol onbegrip toenadering zoekt tot Sophie, de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening.

'Close' is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland.

Eismayer

Sergeant-majoor Eismayer, de meest gevreesde trainingsofficier in het Oostenrijkse leger, heeft een geheim dat hij zorgvuldig voor het publiek verbergt: hij is homoseksueel. Wanneer hij verliefd wordt op een rekruut, wordt zijn heteronormatieve bestaan op zijn kop gegooid.

'Eismayer' is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland.

In From The Side

Deze film richt zich op een verboden liefde bij een fictieve rugbyclub in Zuid-Londen. Na een dronken ontmoeting komen twee mannen die door geld even gehecht zijn aan hun gay rugbyclub onbewust in een overspelige affaire, maar moeten hun groeiende gevoelens verbergen of het risico lopen de club waar ze van houden te vernietigen.

'In From The Side' is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland.

Jackson & Malone

Een wereld die nét niet onze realiteit is, bejaarden die één voor één vermoord worden en twee rechercheurs met ieder hun eigen bagage: dat is wat je krijgt als je Hans Teeuwen en Max Porcelijn een thrillerserie laat ontwikkelen. Door de ogen van twee zelfverzekerde detectives die op hun eigen manier gerechtigheid proberen te brengen in een kleine gemeenschap, word je als kijker meegezogen in een spannende who-dunnit vol memorabele personages en onverwachte twists. Met, hoe kan het ook anders als Hans Teeuwen het bedenkt, humor. Veel humor.

'Jackson & Malone' is vanaf 19 juli in zijn geheel te streamen bij Videoland.

GLORY 93

Het blockbuster-evenement vindt plaats op 20 juli in het Topsportcentrum in Rotterdam, met de voormalige GLORY-wereldkampioen Endy Semeleer, die het opneemt tegen de huidige lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati in het hoofdevenement. Naast dit supergevecht neemt regerend GLORY-vedergewicht wereldkampioen Petch het op tegen Kento Haraguchi, een verhitte rematch en meer spannende gevechten!

'GLORY 93' is op 20 juli vanaf 20:00 live te streamen bij Videoland.

Moonfall

Door een vreemde kracht wijkt de maan van zijn baan rond de aarde af en stevenen ze op elkaar af. Met nog maar een paar weken te gaan voor de vernietiging van de wereld denkt de voormalig astronaute Jo Fowler de oplossing gevonden te hebben. Ze wordt echter enkel geloofd door de astronaut Brian Harper en de samenzweringstheoreticus K.C. Houseman. Samen beginnen ze een laatste en ultieme missie in de ruimte om de wereld te redden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.