Ads Top

Samsung introduceert Apple AirPlay op zijn hotel-TV’s

AirPlay is geïntegreerd in Samsungs hotel-TV’s, waardoor hotelgasten hun iOS- en iPadOS-apparaten op een makkelijke en veilige manier kunnen verbinden met de televisie in de kamer.
 
Door een QR-code te scannen, kunnen gasten hun iPhone of iPad privé en veilig verbinden met Samsungs hotel-TV’s. Zo kunnen zij in hun hotelkamer hun favoriete programma’s en films streamen, hun persoonlijke playlists beluisteren, foto’s bekijken, presentaties oefenen, games spelen en meer.
 
Uit veiligheidsoverwegingen worden er nooit persoonlijke gegevens opgeslagen en worden gekoppelde apparaten automatisch gewist na het uitchecken. Hotelmanagementsystemen kunnen bovendien worden uitgebreid met AirPlay-technologie, wat het integreren makkelijker maakt.
 
LYNK Cloud is een uitgebreide cloudoplossing voor Samsungs hotel-TV’s. Hiermee hebben hotelmanagers en -exploitanten toegang tot content op maat, apparaatbeheer op afstand en OTT-entertainment. LYNK Cloud is voorzien van een e-commerceplatform en een bestelsysteem waarmee gasten vanaf hun kamer toegang hebben tot allerlei interactieve diensten, zoals het boeken van hoteldiensten, het bestellen van roomservice, een digitale conciërge en meer. De inzichten die LYNK Cloud oplevert, kunnen hotelmanagers gebruiken om content en ervaringen te personaliseren en effectievere promoties te creëren – per kamer of per accommodatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.