Ads Top

Apple Vision Pro vanaf 28 juni in meer landen en regio’s verkrijgbaar

Apple heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Apple Vision Pro in nieuwe landen en regio’s, met pre-orders vanaf donderdag 13 juni in het vasteland van China, Hong Kong, Japan en Singapore.

In Duitsland, Australië, Canada, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen klanten Apple Vision Pro vanaf vrijdag 28 juni vooraf bestellen, met beschikbaarheid vanaf vrijdag 12 juli. Nederland en België zitten daar nog niet bij.

visionOS 2 is dit najaar beschikbaar als gratis update en bevat opties waarmee gebruikers van Apple Vision Pro nog meer met spatial computing kunnen doen. Bijvoorbeeld nieuwe manieren om foto’s om te toveren tot 3D-afbeeldingen, intuïtieve handgebaren om de Home View en belangrijke informatie te kunnen zien, nieuwe mogelijkheden voor Mac Virtual Display, Travel Mode en Guest User, verbeteringen voor Mindfulness, Safari en de Apple TV-app.

In de App Store zijn er nu meer dan 2000 apps te vinden die speciaal voor Apple Vision Pro zijn gemaakt, meer dan 1,5 miljoen iOS- en iPadOS-apps die ook op Apple Vision Pro werken, en Mac-apps die in combinatie met Mac Virtual Display werken.

Volgende maand komen er nog meer apps naar Vision Pro, namelijk MUBI en Soul Spire in het Verenigd Koninkrijk, Canal+, Foxar, OQEE en SeLogar in Frankrijk, BILD, OTTO en ZDF in Duitsland, Classix en Sportsnet in Canada, en Domain in Australië. In veel van deze landen en regio’s zijn productiviteitstools zoals Microsoft 365, entertainmentdiensten als Disney+ en nog veel meer al vanaf de lancering van Vision Pro verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.