Ads Top

Steeds meer modehuizen brengen een smartwatch uit (i.m.)

Vroeger bestond alleen het authentieke, traditionele horloge. Een horloge dat gewoon tikte en waar je simpelweg op kon zien hoe laat het was. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van de smartphone is de technologie in een rap tempo gevorderd tot waar deze nu is. Ook de horloge is met haar tijd meegegaan. Steeds meer modehuizen introduceren eigen smartwatches. Er zijn nu Michael Kors smartwatches te koop, maar ook Marc Jacobs introduceert haar eigen smartwatch.

The Riley
Dit najaar zal ook Marc Jacobs haar eigen smartwatch introduceren. Het horloge heeft heel veel weg van een traditioneel horloge, maar kent toch veel nieuwe, technologische snufjes. Zo is het horloge bijvoorbeeld te synchroniseren met de telefoon. Ook kan je er muziek mee afspelen, bijhouden hoeveel je iedere dag beweegt, berichtjes lezen en foto’s nemen.

Het modehuis zal geen modehuis zijn als de smartwatch niet in vier stijlvolle varianten beschikbaar komt te zijn. Zo is er een met verschillende kleuren kristal, is er een variant met een rubberen band maar ook een met aluminium. De horloges zijn best redelijk geprijsd: naar verwachten worden ze zo’n 175 dollar per stuk.

Er zijn ook andere modehuizen die smartwatches uitbrengen. Deze doen vaak niet onder voor smartwatches uitgebracht bij Samsung en Apple. Al is het natuurlijk wel zo dat deze vaak iets technischer zijn qua uitstraling.

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van horloges en welke smartwatches tegenwoordig helemaal trendy zijn? Wil jij ook weten welke snufjes de smartwatches van tegenwoordig allemaal bezitten? Kijk dan eens op de site horloge.nl: zo vind je het allemaal uit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.