Ads Top

Sony breidt full-frame camera-assortiment uit met de nieuwe a7 III

Sony introduceert een nieuwe full-frame camera: de α7 III (model ILCE-7M3). Alle innovaties op het gebied van beeldsensoren komen volgens Sony samen in de nieuwe α7 III die uitgerust is met een back-illuminated Exmor R CMOS-beeldsensor met een resolutie van 24,2 MP en hoge ISO prestaties.

De α7 levert verder hoogwaardige 4K-videokwaliteit, een breed dynamisch bereik tot 15 stops bijlage ISO gevoeligheid en een resolutie met ruisonderdrukking.

De Full-frame 24,2 MP Exmor R CMOS-beeldsensor is gekoppeld aan een nieuwe, verbeterde BIONZ X-verwerkingssensor en een front-end LSI die de algehele prestaties maximaliseert en resulteert in een verwerkingssnelheid van 1,8 keer sneller dan van de α7 II.

Daarnaast zijn diverse vernieuwingen toepgepast voor een nauwkeurigere kleurreproductie van huidtinten.

De A7 III heeft een 14-bits RAW output zelfs tijdens het fotograferen in de stille of continue modus. Het 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem van de α7 III is afgestemd op de 24.2 MP sensor en is in staat met 5,5 stops te compenseren.

Het model α7 III wordt ook het nieuwe softwarepakket 'Imaging Edge' van Sony geleverd, waarmee de creatieve mogelijkheden van het hele opnameproces — van voorbewerking tot nabewerking — worden uitgebreid.

De nieuwe α7 III is vanaf april 2018 beschikbaar in de Benelux. De prijs zal liggen rond
2300 euro (body only) of 2500 euro in een kit met de SEL2870 lens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.