Ads Top

Canon introduceert topmodel full frame Cinema EOS-camera

Canon Europe introduceert een nieuw topmodel onder de full frame Cinema EOS-camera’s, de C700 FF. Dankzij een nieuw ontwikkelde Canon full frame 38,1 x 20,1mm CMOS-sensor, is de camera in staat om beelden tot 5,9K vast te leggen.

De EOS C700 FF ondersteunt ook multi-format beeldregistratie en opnamen met EF, PL en anamorfe lenzen. Bij gebruik van EF-lenzen ondersteunt de C700 FF Canon’s innovatieve autofocussysteem, Dual Pixel CMOS AF, dat ideaal is voor full frame opnamen.

De nieuw ontwikkelde full frame 38,1 x 20,1 mm CMOS-sensor, ontworpen voor high-end producties, stelt filmmakers in staat om beelden vast te leggen met een ongekend lage ruis, natuurlijke huidtinten, geringe scherptediepte en een brede tonaliteit die meer dan 15-stops aan dynamisch bereik bedraagt.

Ook kunnen verschillende sensormodi worden verkend, waaronder full frame, Super 35mm en Super 16mm, terwijl scènes worden vastgelegd met een breed scala aan veelzijdige opnameformats, zoals ProRes, XF-AVC (intern op CFast-kaarten) en Canon’s compressievrije Cinema RAW.

De EOS C700 FF is ook compatibel met bestaande Canon EOS C700 accessoires, waaronder de EVF-V70 zoeker, de MO-4E/ MO-4P B4 bevestigingsadapter en de OU-700 afstandsbediening.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.