Ads Top

MMD lanceert Philips E9-monitoren

MMD breidt zijn E-lijn uit met drie nieuwe modellen. Deze modellen worden E9 genoemd en worden gekenmerkt door zeer goede beeldprestaties.

De nieuwe Philips E9-monitoren beschikken allen over IPS LED-breedbeeldschermen van 27 inch. In tegenstelling tot standaard TN-panelen biedt IPS superieure beeld- en kleurnauwkeurigheid. M

De verbeterde Full HD-resolutie van 1920 op 1080 pixels resulteert volgens de fabrikant in een hoge helderheid en contrast. Om flikkeringen en vermoeidheid aan de ogen te voorkomen zijn de monitoren uitgerust met de Philips Flicker-Free Technology. Daarnaast bevatten de monitoren de Philips LowBlue Mode-instelling, die schadelijk blauw licht vermindert voor het welzijn van de gebruiker.


De 276E9QDSB, 276E9QJAB en 276E9QSB FHD-modellen zijn vanaf maart 2018 beschikbaar voor een adviesprijs van 189 euro. Hierna volgt een 23,8-inch FHD-flatscreen in mei en een 21,5-inch FHD-flatscreen in juli.

Philips heeft voor de E9-lijn ook drie gebogen modellen ontwikkeld. Deze zullen vanaf mei beschikbaar zijn in een FHD/QHD-formaat van 31,5 inch en in een FHD-formaat van 27 inch.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.