Ads Top

Themakanalen NPO worden NPO extra

Drie themakanalen van de NPO veranderen op maandag 26 maart van naam. NPO Best wordt NPO 1 extra, NPO Cultura wordt NPO 2 extra en NPO 101 wordt NPO 3 extra. De extra-kanalen liggen in het verlengde van de tv-netten NPO 1, 2 en 3. De inhoud van de kanalen verandert niet.

NPO 1 extra blijft programma’s uitzenden uit het rijke archief van de NPO. Het accent ligt op films en series. NPO 2 extra is met documentaires en culturele programma’s de verdiepende zender van NPO 2. NPO 3 extra is het kanaal voor jongeren met veel humor, informatie en muziek in de programmering. De naamswijziging zal via de lineaire tv-kanalen NPO 1, 2 en 3 en andere platforms van de NPO onder de aandacht worden gebracht.

Naast de drie verdiepende extra-kanalen blijven NPO Nieuws, NPO Politiek en NPO Zapp Xtra onderdeel van het themakanalenpakket. NPO Nieuws en NPO Politiek besteden 24 uur per dag aandacht aan respectievelijk het laatste nieuws en Haagse politiek. Op NPO Zapp Xtra zijn tot 20.00 uur programma’s van NPO Zapp en NPO Zappelin te zien.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.