Ads Top

Sony introduceert compacte mobiele projector

Sony introduceert dit voorjaar een compacte mobiele projector. De MP-CD1 weegt slechts 280 gram en is zo groot als een handpalm. Hij projecteert op ieder oppervlak tot 120 inch vanaf ongeveer 3.5 meter.

Dankzij een opstarttijd van slechts vijf seconden is de MP-CD1 volgens Sony snel inzetbaar. De projector is eenvoudig te verbinden met een Sony PlayStation, Google Chromecast of Microsoft Wireless Display Adapter via de HDMI/MHL-poort.

De projector is voorzien van DLP IntelliBright. Deze technologie maakt gebruik van slimme algoritmen om de helderheid van het beeld te verhogen zonder afbreuk te doen aan de batterijduur. Dankzij een innovatief ontwerp wordt opwarming van de projector geminimaliseerd, ook bij een hoge helderheid.

De MP-CD1 produceert 105 ANSI-lumen en is uitgerust met een ingebouwde batterij van 5000 mAh. Dit garandeert ruim twee uur lang beelden. De gebruikersduur kan worden verlengd door het apparaat op te laden via de USB-C-poort. Dit kan zowel via reguliere power adapter als een portable powerbank.

De MP-CD1 is ook voorzien van automatische keystone-correctie voor een beeldweergave zonder vervorming. Daarnaast zorgt de dynamische beeldmodus voor heldere beelden onder alle omstandigheden. Aan de onderzijde van de projector is een statiefaansluiting bevestigd zodat de MP-CD1 overal geïnstalleerd kan worden.

De MP-CD1 is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor 400 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.