Ads Top

Nieuwe smartphone Huawei met geavanceerde fotofuncties

Huawei heeft vandaag in Parijs de P20 Pro en P20 gelanceerd. Die eerste is uitgerust met 's werelds eerste Leica triple-lenscamera en een 24 megapixel selfie-camera.

De cameraconfiguratie bestaat uit een 40MP RGB-sensor, een 20MP monochrome sensor en een 8MP-sensor met telelens. Daarnaast is er een nieuwe Leica-kleurinstelling en een speciale ISP- en kleurentemperatuursensor voor betere kleurreproductie. Bovendien kent de camera 5x hybrid zoom, voor zoom zonder verlies van beeldkwaliteit.

De Huawei P20 Pro biedt aan de voorkant ’s werelds eerste 24 megapixel selfie-camera. Selfies kunnen een subtiele touch-up krijgen of worden voorzien van 3D-portretverlichting.

Door het voorspellende vermogen van kunstmatige intelligentie (AI) denkt de camera met je mee. Zo herkent de P20-serie 19 verschillende scenes en objecten. Nieuw is de Smart AI Guidance waarmee de camera, ondersteund door AI-technologie, suggesties geeft voor het maken van groepsfoto's en landschappen in perfecte verhoudingen. Door al deze functies kun je met de P20-serie focussen op het juiste moment; de camera doet de rest. 

De Huawei P20 Pro onderscheidt zich verder door de zeer lange batterijtijd met de combinatie van haar 4000 mAH batterij en AI die het energiegebruik van de telefoon zeer efficiënt maakt. Daarnaast is de Huawei P20 Pro waterdicht tot 1 meter.

De Huawei P20 Pro is beschikbaar in twee kleuren: Black en Midnight Blue.  Het toestel is vanaf 9 april beschikbaar vanaf 899 euro. De Huawei P20 is leverbaar in twee kleuren: Black en Midnight Blue. Het toestel zal vanaf 28 maart beschikbaar zijn voor 649 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.