Ads Top

Sony kondigt beschikbaarheid XF90-serie aan

Sony introduceert de XF90-serie 4K HDR TV in een 55, 65 en 75 inch formaat. Deze modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij erkende Sony dealers in de Benelux.

De XF90-serie is uitgerust met de X1 Extreme-processor voor weergave van 4K HDR. Met meer dan acht miljoen pixels biedt de XF90 volgens Sony de ultieme kijkervaring met meer detail, kleur en contrast.

Dit model is onder meer voorzien van X-Motion Clarity technologie. Daarbij worden snel bewegende beelden in actiefilms of bij sportwedstrijden soepel weergegeven. Deze technologie maakt gebruik van een direct LED local -dimmingsalgoritme voor een optimale afstemming van de helderheid en beweging.

Ook biedt de XF90 ondersteuning voor HDR-10, HLG en Dolby Vision HDR formaten.

De XF90 is compatibel met Android TV van Google. Gebruikers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, Uitzending Gemist, YouTube en andere bronnen. Tevens zijn games en Apps beschikbaar via de Google Play Store. En dankzij Google Cast is het eenvoudig om content zoals Netflix, Uitzending Gemist of YouTube rechtstreeks te casten naar de TV.

De XF90-serie is beschikbaar vanaf 4499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.