Ads Top

Vervolg hitseries bij HBO

Op 14 juli pakken twee hitseries uit 2013 de draad bij HBO weer op: Ray Donovan en Masters of Sex. In Ray Donovan, met hoofdrollen voor Liev Schreiber en Golden Globe-winnaar Jon Voight, zorgt de gelijknamige fixer ervoor dat alle problemen van Los Angeles’ elite - hoe dubieus ze soms ook zijn - als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hoe succesvol zijn carrière is, hoe minder voorspoedig zijn privésituatie verloopt. Ray Donovan - seizoen 2: vanaf 14 juli elke maandag op HBO GO, HBO On Demand en ’s avonds om 21:30 uur op HBO.

De op feiten gebaseerde dramaserie Masters of Sex keert ook terug voor een tweede seizoen. Michael Sheen vertolkt opnieuw het zeer succesvolle maar contactgestoorde meesterbrein William Masters. Lizzy Caplan neemt de rol van Virginia Johnson voor haar rekening en is haar tijd ver vooruit. Samen onderzoeken ze het menselijk orgasme waarmee ze in de jaren 50 van de vorige eeuw de gemoederen flink bezig hielden. Het tweede seizoen van Masters of Sex is vanaf 14 juli elke maandag via HBO GO en HBO On Demand beschikbaar en is elke donderdag om 21:00 uur op HBO 2 te zien.

Een speciale vermelding voor Last Week Tonight With John Oliver. Deze satirische talkshow van de Britse beroemdheid bespreekt elke week het nieuws van de dag (lees: de week ervoor) waarbij verschillende internationale, bekende ‘leading figures’ aanhaken. De nieuwste aflevering van Last Week Tonight With John Oliver staat elke donderdag op HBO GO en is om 21:00 uur ook te zien op HBO 3. Elke eerstvolgende maandag staat de aflevering op HBO On Demand.


De series die in juni gestart zijn, lopen deze maand door:

-          The Leftovers - seizoen 1: elke maandag op HBO GO, HBO On Demand en ’s avonds om 20:30 uur op HBO;

-          Mistresses - seizoen 2: elke maandag op HBO GO en HBO On Demand. Elke dinsdag om 21:00 uur op HBO 2.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.