Ads Top

TP Vision lanceert eerste televisie met Android TV

TP Vision lanceert een volgende televisie met Android. Met de 'vloeiende' 65PUS9809 wordt een nieuwe stap gezet in de voortdurende verfijning van de tv-beleving, stelt het bedrikf.

Bovenop het bestaande Philips Smart TV-aanbod zorgt de toegang tot Google Play Store voor  een enorme verscheidenheid aan tv-content, games, applicaties en diensten. Daarnaast levert de Philips 65PUS9809 UHD-beeldkwaliteit: met Ultra Resolution worden ‘gewone’ beelden opgewaardeerd naar Ultra HD.

Het 164 centimeter (65 inch) grote UHD-scherm wordt aangestuurd door een Perfect Pixel Ultra HD-engine. Bright Pro stuwt het contrast plaatselijk op tot een lichtopbrengst die twee keer zo groot is als die van standaard LED-backlight technologie. Dit resulteert volgens TP Vision in levensechte beelden met scherpere, heldere tinten, diep, fluweelachtig zwart en superieur contrast, bij dag- én nachtopnamen.

De Philips 65PUS9809 heeft een slanke, antracietkleurige metalen rand rond het 164 centimeter metende scherm. De tv rust op een speciaal ontworpen ‘edge’-voet.

De 65PUS9809 komt in het derde kwartaal van 2014 in de winkel.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.