Ads Top

KPN introduceert nieuw breedbandportfolio voor thuis

KPN lanceert een geheel nieuw breedbandportfolio voor klanten thuis. Het huidige portfolio van 21 pakketten wirdt teruggebracht naar vier overzichtelijke keuzemogelijkheden, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen glasvezel- of koperverbindingen. KPN introduceert drie Alles in 1 thuis pakketten die toegang geven tot internet, bellen en interactieve TV en één Basis Thuis pakket voor klanten met internet en een vaste telefoonaansluiting.    

Klanten kunnen met de nieuwe pakketten kiezen uit een eenvoudig aanbod en kunnen de snelheid gemakkelijk aanpassen. “We zien dat meer en meer klanten thuis gebruik maken van bijvoorbeeld een tweede scherm om tv te kijken, of met meerdere personen tegelijkertijd internetten”, aldus Jaap Postma, directeur KPN Consumentenmarkt. “Belangrijk dus om het pakket voor thuis gemakkelijk te kunnen aanpassen aan de behoefte.”

In de nieuwe pakketten maakt KPN geen onderscheid meer tussen een glasvezel- of een koperverbinding. Dit is mogelijk omdat KPN veel investeert in nieuwe technieken (pair bonding,  vectoring en glasvezel) om de snelheid van het netwerk aanzienlijk te verhogen. Het is tegenwoordig mogelijk om ook met koperverbindingen hoge downloadsnelheden te realiseren, op glasvezel kan de hoogste snelheid geboden worden. De klant krijgt dus altijd de best beschikbare verbinding.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.