Ads Top

Tweede seizoen ‘Aaf’ nu al te zien bij Videoland Unlimited

Vanaf 1 juli is het complete tweede seizoen van ‘Aaf’ te zien bij Videoland Unlimited. Afnemers van deze nieuwe dienst van Videoland kunnen op elk gewenst moment genieten van alle afleveringen van de Nederlandse remake van de Amerikaanse hitserie ‘Roseanne’, die dit najaar te zien is bij RTL 4.

In de comedyserie zijn de vertrouwde gezichten van Annet Malherbe (Aaf), Bas Keijzer (Ton), Jelka van Houten (Jacky), Lisa Zweerman (Marie), Mechteld Jungerius (Jozefien) en Nick Geest (Bennie) te zien. Ook in het tweede seizoen staan de dagelijkse perikelen van het middenklasse gezin centraal. Tien afleveringen lang zijn de amusante verwikkelingen te volgen van Aafs huwelijk met de daarbij horende familiestrijd en opgroeiende puberkinderen. Bovendien zullen in het seizoen een aantal bekende Nederlanders een gastrol vervullen.

'Aaf' wordt geproduceerd door NL Film. Naast Videoland Unlimited, waar kijkers onbeperkt films en series kunnen kijken voor een vast bedrag per maand, zijn de afleveringen ook per stuk te huur bij Videoland. Het complete eerste seizoen is eveneens te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.