Ads Top

Toshiba lanceert nieuwe Smart TV

Toshiba Consumer Products lanceert een nieuwe serie tv’s onder de noemer T54. De toestellen uit deze serie combineren volgens de fabrikant een uitstekende beeldkwaliteit, snelle beeldverwerking en 3D-weergave met Smart-TV-functionaliteit. De T54 is verkrijgbaar in twee groottes: een met een schermdiagonaal van 102 cm (40 inch) en een met een schermdiagonaal van 121 cm (48 inch).

De nieuwe tv’s produceren een helderder beeld dan voorgaande modellen, terwijl het dynamische contrast bij details in donkere en lichtere partijen op het scherm dusdanig verbeterd is dat gebruikers, net als in de bioscoop, in een donkere ruimte gerieflijker naar films kunnen kijken. De afzonderlijke kleuren zijn eveneens aangepast, om de beelddefinitie en de algehele kleurweergave te verbeteren.

Dankzij de AMR+ 800-beeldprocessor kunnen gebruikers genieten van scherpe, heldere beelden en ononderbroken bewegingen bij het bekijken van actiefilms, sportwedstrijden en andere soorten entertainment waarin sprake is van veel dynamiek. De verbeterde processorsnelheid staat in combinatie met de hoge schermverversingsratio borg voor een vloeiende weergave in alle stadia van een actie. De geavanceerde verwerking verbetert de scherpte, zonder de helderheid te beïnvloeden of flikkeringen te veroorzaken. 

De toestellen bieden een rijk aanbod van entertainment, muziek en nieuwsapps, waaronder YouTube en weerwidgets die op het startscherm beschikbaar zijn. Met de toestellen uit de T54-serie kunnen gebruikers op internet surfen, naar muziek luisteren, video’s on demand bekijken, Full HD-content afspelen, en dat allemaal in dezelfde ruimte. De Personal Video Recording (PVR)-functie1 is bij uitstek geschikt voor het maken van opnames op een externe harde schijf. Ook 3D wordt ondersteund.

Model 40T54 is vanaf september 2014 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 599 euro inclusief BTW. Model 48T54 is vanaf augustus 2014 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.