Ads Top

NOS-app voor iPhone vernieuwd

Sinds maandag versie 3.0 van de NOS-app voor iOS beschikbaar. De meeste verbeteringen zijn zichtbaar op de iPhone. De iPhone app heeft een nieuw jasje gekregen zodat deze beter aansluit bij de nieuwe versies van iOS. We hebben het ontwerp zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat de gebruikersinterface duidelijk is en het evident is dat NOS de afzender is.

Het menu is vernieuwd en vind je links bovenin het scherm. Je navigeert met het menu door de app, maar je kan via dit menu nu ook nieuws- en sportcategorieën aan- en uitzetten. Dit doe je door te kiezen voor ‘wijzigen’ en jouw categorieën aan- of uit te zetten. De categorieën uitzendingen, nieuws, sport en video’s staan altijd aan.

Als er functies zijn verbonden aan een categorie, dan zet je deze ook uit als je de categorie uitzet. Dus als je voetbal uitzet, dan verschijnt er ook geen notificatie meer als er gevoetbald wordt.

Als er een nieuwe categorie beschikbaar is, bijvoorbeeld bij een sportevenement, dan zie je aan een rood balletje of badge op de menuknop.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.