Ads Top

Nieuwe HBO serie The Knick vanaf augustus

Vanaf 9 augustus zien HBO-abonnees met eigen ogen hoe een samenwerking tussen Steven Soderbergh en Clive Owen uitpakt in The Knick. Deze gloednieuwe serie van Cinemax verplaatst ons naar de beginjaren van de vorige eeuw. In een tijdperk met uitzonderlijk hoge sterftecijfers en zonder toegang tot enige vorm van antibiotica worden in het Knickerbocker Hospital voortdurend de grenzen van de medische wetenschap verlegd. The Knick - seizoen 1: vanaf 9 augustus elke zaterdag bij HBO.

Ook de Australische komiek Chris Lilley keert terug in Jonah from Tonga - een van Lilley’s typetjes uit het populaire Summer Heights High (2007). Choqueerde hij eerder dit jaar nog met Ja’Mie: Private School Girl - een ander typetje uit Summer Heights High - dit keer is het de beurt aan de rebelse Jonah. Nadat hij noodgedwongen tot bezinning moet komen bij zijn familie in Tongapatu stuurt zijn oom hem uit pure wanhoop door naar een gelovige school in Sydney. De plek voor Jonah om voor eens en altijd af te rekenen met zijn slechte eigenschappen. Jonah from Tonga: vanaf 9 augustus elke zaterdag bij HBO.

Op 25 augustus worden in Hollywood voor de 66ste keer de Primetime Emmy Awards uitgereikt. HBO Nederland zendt de veelbesproken ceremonie live uit in de nacht van maandag op dinsdag 26 augustus. HBO is zelf ook groot kanshebber aangezien het van oorsprong Amerikaanse televisienetwerk maar liefst 99 nominaties kreeg. Veelal voor Game of Thrones (19), The Normal Heart (16), True Detective (12) en Veep (9). The 66TH Primetime Emmy Awards: 26 augustus, 2:00 - 5:00 uur, HBO 2.

De documentaire Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr. duikt op een persoonlijke en ontroerende manier in het leven en de carrière van de gewaardeerde schilder Robert De Niro, Sr. In 1945 hing zijn werk in de Art of this Century Gallery van Peggy Guggenheim, samen met het werk van Jackson Pollock en Mark Rothko. Het jaar daarop kreeg hij zijn eerste eigen tentoonstelling in Guggenheim’s galerie. Vanaf het moment dat zijn werk tentoongesteld werd in Charles Egan Gallery gaat het bergafwaarts met zijn carrière waarna hij in de daaropvolgende decennia vecht voor erkenning. Remembering the Artist: Robert De Niro, Sr.: vanaf 12 augustus beschikbaar bij HBO.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.