Ads Top

G voert meest omvangrijke 21:9 UltraWide Monitor line-up tot nu toe

LG Electronics (LG) voert deze zomer haar meest omvangrijke UltraWide monitor line-up tot nu toe. De line-up bestaat uit vijf modellen, die dagelijkse multitaskers, professionals, liefhebbers van foto-, video- en muziekbewerking en zakelijke gebruikers een indrukwekkende hoeveelheid werkruimte bieden.

Voor dagelijkse multitaskers zijn de LG 34UM65, 29UM65 en 25UM65 UltraWide monitors geschikt om meerdere programma’s tegelijkertijd te bedienen. Net als de andere UltraWide monitors in de 2014 line-up bieden deze modellen een 21:9 beeldverhouding met de unieke 4-screen Split Modus, waardoor maar liefst vier programma’s tegelijkertijd kunnen worden weergegeven op het scherm. Afhankelijk van hoeveel overzicht je nodig hebt, is er de keuze uit een 34-, 29- en 25- inch schermgrootte. Consumenten op Kieskeurig.nl waardeerden de 29UM65 met een 9,1 en de 25UM65 met een 8,9.

De LG 34UM95 is ´s werelds eerste 34-inch 21:9 QHD UltraWide monitor en de ideale monitor voor foto- en videobewerking en multimedia- en grafische vormgeving. De monitor geeft ruim 99 procent van de sRGB kleurruimte weer en door de QHD 3440 x 1440 schermresolutie blijven de beelden haarscherp. De 34UM95 ondersteunt bovendien Thunderbolt 2, waardoor hij geschikt is voor Mac Pro en biedt de mogelijkheid om twee apparaten aan te sluiten met Dual Link-up. Inmiddels is de 34UM95 onderscheiden met de met de prestigieuze 2014 “Best Photo Monitor” award door de Technical Image Press Association (TIPA).

Speciaal voor zakelijke gebruikers heeft LG de 29UB65 ontwikkeld. De 4-screen Split Modus, biedt ook de mogelijkheid om het scherm in drie of vier vlakken te verdelen. De monitor kent daarnaast een Lees Modus. Met slechts één druk op de knop kunnen zakelijke gebruikers documenten comfortabel lezen door het verminderd gebruik van blauw licht. Hierdoor raken ogen minder vermoeid tijdens het lezen. Bovendien heeft de 29UB65 niet alleen een hoogte verstelbare functie, maar ook 90°draaifunctie, waardoor het scrollen bij het bewerken van lange documenten tot een minimum beperkt blijft.
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.