Ads Top

De volledige Jupiler Pro League op Belgacom 11

Het voetbalaanbod van Belgacom wordt uitgebreid na het verwerven van de niet-exclusieve uitzendrechten van alle wedstrijden van de Jupiler Pro League voor de drie komende seizoenen. Voetbalfans zullen nu op de beide zenders, Belgacom 11 et 11+, meer dan 700 wedstrijden kunnen bekijken: het beste van het lokale en internationale voetbal en ook de volledige Jupiler Pro League.

Het Belgische voetbal is te volgen op Belgacom 11. Gatis, voor alle Belgacom TV-klanten, zijn de wedstrijden van de Proximus League (tweede klasse), plus exclusieve zenders van Belgische clubs (RSCA TV, Club TV, Charleroi TV, ...) en voor 9,95 euro per maand extra, alle wedstrijden van de Jupiler Pro League.

Het internationale voetbal is te bekijken op Belgacom 11+, dat voor 9,95 euro per maand alle wedstrijden en de Multi Live van de UEFA Champions League uitzendt, alsook de topwedstrijden uit de Spaanse en Portugese eerste klasse, de Engelse League Cup en de Spaanse beker, aangevuld met exclusieve reportages en zenders van internationale clubs (Barça TV, Real TV, MUTV, City TV, Portugol, Liga World, ...). Voor de voetballiefhebbers die niets willen missen, is er het 'All Foot'-aanbod, dat alle uitzendingen van 11 et 11+ omvat, tegen de voordeelprijs van 14,95 euro per maand.

Abonnees van 11 et 11+ zullen via de mobiele applicatie 'Belgacom 11' en de site 'Belgacom11.be' ook de doelpunten, hoogtepunten en samenvattingen van elke wedstrijd van de Jupiler Pro League kunnen bekijken. Deze nieuwigheid komt bovenop de bestaande functies zoals het realtime volgen van de scores, resultaten en rangschikkingen, instantmeldingen van doelpunten via 'Goal Alert', en raadpleging van het programma van de wedstrijden die op Belgacom 11 en 11+ worden uitgezonden

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.