Ads Top

Stevige camera 's van Ricoh

Ricoh komt met een serie compact camera's die tegen een stootje kunnen. Ook zijn de camera's bestand tegen vocht en stof. De Ricoh WG-4 serie is uitgerust met een 16 megapixel sensor, en kent een hoop extra's, zoals slow motion video, panoramamodus en een digitalr microscoop. Die laatste optie maakt gebruik van LED licht om objecten van zeer dichtbij te fotograferen.
Andere innovaties zijn een groot diafragma, een lens met vier keer optische zoom (met een maximale lensopening van F2.0 in groothoekstand) en een hooggevoelige, back-illuminated CMOS-beeldsensor voor foto’s van hoge kwaliteit en zonder ruis – zelfs onder water, in het donker en bij indoorsportevenementen waar je onderwerp slecht belicht is.
Andere significante verbeteringen zijn de snellere werking van de autofocus (AF) bij het maken van extreme close-ups, nog betere beeldkwaliteit bij onder water fotograferen en de USER-modus waarmee de gebruiker meteen zijn of haar favoriete instellingen terughaalt. Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor actief outdoorfotograferen. Voorbeelden zijn de bevestigingssteunen om de camera veilig vast te zetten en zo handsfree opnames te maken. Zo kun je eenvoudig de video-opnamefuncties gebruiken, zoals het dubbele beeldstabilisatiesysteem en full HD-video-opname (1920 x 1080 pixels).
De serie is vanaf volgende maand verkrijgbaar in verschillende kleuren voor omgerekend 329 dollar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.