Ads Top

Sony introduceert nieuwe Alpha en Cyber-shot digitale camera's

Met de introductie van verschillende nieuwe fotocamera’s onderstreept Sony naar eigen zeggen de focus op haar Digital Imaging-divisie. Zo versterkt nu Alpha 6000 het assortiment systeemcamera’s van Sony. Dit model heeft de snelste autofocus (0,06 seconden) en kan zo die vluchtige momenten vastleggen die andere camera’s vaak moeten missen. De camera is dan ook bedoeld voor consumenten die overwegen om over te stappen van een traditionele spiegelreflexcamera naar een kleinere systeemcamera zonder spiegel, zoals de Alpha 6000.
De Sony Alpha 6000 is voorzien van een nieuwe generatie 24,3 megapixel Exmor APS HD CMOS-sensor en nieuwe BIONZ X-processor en is op dit moment de camera met de snelste autofocus ter wereld in de markt voor digitale camera’s met verwisselbare lenzen.
De nieuwe Cyber-shot compactcamera’s zijn nu uitgevoerd met een krachtige BIONZ X-processor. Deze processor is driemaal sneller dan zijn voorganger en is dezelfde processor die is toegepast in de onlangs geïntroduceerde RX10 high-end compactcamera. Deze BIONZ X-processor zorgt voor een nog hogere beeldkwaliteit, snellere autofocus en een verbeterde beeldstabilisatie.
De Cyber-shot H400 bridge camera heeft 63x optische zoom, optical SteadyShot en een opgeladen accu is voldoende voor 300 foto’s: ideaal voor indrukwekkende safari close-ups of vogelspotters. Daarnaast heeft deze camera een ergonomische grip, bekend van de duurdere modellen, een elektronische viewfinder en met ‘intelligent Auto’ worden automatisch de instellingen aangepast aan de omgevingsomstandigheden. De camera filmt in HD en meer over dit model en alle specificaties lees je in het Engelstalige bericht. In Nederland komt de DSC-H400 in april op de markt met een consumentenadviesprijs van 300 euro.
Dan is er ook nog de Cyber-shot HX400V. De ZEISS Vario-Sonnar T-lens met 50x optische zoom, een Exmor R CMOS-sensor met 20,4 megapixels en een BIONZ X-processor zorgen voor een hogere beeldkwaliteit, snellere autofocus en verbeterde beeldstabilisatie. Deze processor is nieuw voor Cyber-shot en is driemaal krachtiger dan zijn voorganger. Optische SteadyShot met Intelligent Active Mode zorgt voor scherpe en vloeiende Full HD-videobeelden. Het toestel is voorzien van GPS en een multi-interface aansluiting voor accessoires. Met de ingebouwde wifi en NFC is draadloze bestandsoverdracht en bediening vanaf een smartphone mogelijk door simpelweg het aanraken van de telefoon en de camera. De PlayMemories Camera Apps zorgen voor veel creatieve mogelijkheden. Meer over dit model en alle specificaties lees je in het Engelstalige bericht. In Nederland komt de DSC-HX400V op de markt in maart met een consumentenadviesprijs van 480 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.