Ads Top

Twee Philips tv’s winnen iF award voor uitzonderlijk tv-design

De Philips DesignLine én de PFL47PFL7108S zijn bekroond met een iF Product Design Award 2014. Het gaat hier om een van de meest prestigieuze prijzen voor innovatief productdesign, gesponsord door International Forum Design GmbH in Hannover, Duitsland. De prijsuitreiking vindt op 28 februari plaats in München.
De voorzijde van de DesignLine bestaat uit een naadloze glasplaat die verloopt van zwart naar transparant, waarbij het zwarte deel het tv-scherm volledig onzichtbaar maakt als hij niet is ingeschakeld. Als hij wél aanstaat, zorgt het glazen paneel voor een magisch zwevend effect. Het driezijdige Ambilight projecteert een lichtgloed op de wand achter het toestel, in de kleuren die op het televisiescherm te zien zijn. Dit versterkt de illusie van een zwevend scherm en zorgt voor een adembenemende kijkervaring.
De PFL47PFL7108S is uitgevoerd met een frameloos glazen paneel, verpakt in een ultradunne rand van zilverkleurig geborsteld aluminium. De camera onder het scherm is vrijwel onzichtbaar geïntegreerd in een subtiele wit met zilveren uitstulping. De unieke open voet combineert de zilveren tint met gepolijst aluminium. Driezijdig Ambilight maakt het design compleet én intensiveert de kijkervaring door een lichtgloed op de wand te projecteren die correspondeert met de kleuren op het scherm.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.