Ads Top

Nikon COOLPIX P340 heeft ingebouwde Wi-Fi

Nikon komt met de COOLPIX P340, een high-end camera met 12 megapixels en scherpe opnamen bij hoge snelheden. De stijlvolle en compacte COOLPIX P340 beschikt over een helder objectief met een groot diafragma van f/1.8 in de groothoekstand en 5x optische zoom die uitbreidbaar is tot 10x met Dynamic Fine Zoom.
De COOLPIX P340 maakt snelle opnamen dankzij zijn slimme AF-algoritme en multitaskingverwerking. Deze camera is ontworpen voor fotoliefhebbers die op zoek zijn naar een compactcamera van topklasse. Met de ingebouwde Wi-Fi kunnen beelden gemakkelijk via een smartphone of tablet worden opgeslagen en gedeeld.  
Actieve VR (vibratiereductie) biedt stabiliteit, terwijl het AF-algoritme uiterst effectief is bij weinig licht. Wanneer men de hoogste beeldkwaliteit uit de sensor wil halen kan men fotograferen in RAW (NRW) formaat. RAW beelden zijn op de camera te verwerken en te bekijken op het heldere RGBW-scherm van 7,5 cm (3 inch) en 921.000 beeldpunten.
Het objectief van de camera waarborgt volgens Nikon uitstekende scherpte en fijne details van het midden van het beeld tot de hoeken. Dankzij het ingebouwde ND-filter kunnen gebruikers zelfs bij veel licht langere sluitertijden gebruiken en de mate van onscherpte creatief aanpassen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.