Ads Top

Nikon introduceert COOLPIX P600 en deCOOLPIX P530

Nikon kondigt twee nieuwe camera's met extreme zoomcapaciteit aan in het COOLPIX-assortiment: de COOLPIX P600 met een objectief met 60x optische zoom en de Nikon COOLPIX P530 met een objectief met 42x optische zoom.
Het NIKKOR-objectief met 60x optische zoom, uitbreidbaar tot 120x Dynamic Fine Zoom, dekt een bereik van 24 - 1440 mm en is vervaardigd met Super ED-glas voor een goede beeldkwaliteit. Het close-upbereik van de COOLPIX P600 wordt aangevuld door de grote, kantelbare LCD-monitor met een hoge resolutie van 921.000 beeldpunten en de heldere RGBW-technologie waarmee artistieke fotografen over een unieke kijkhoek beschikken en foto's op een creatievere manier kunnen kadreren. Tegelijkertijd zorgt de geavanceerde vibratiereductie (VR) met lens-shift zelfs bij 60x telezoom voor scherpe beelden en minimaliseert de stand Actief het effect van cameratrilling zoals tijdens het wandelen of fotograferen vanaf een rijdend voertuig. Hierdoor zijn stabiele opnamen gegarandeerd, ook voor de meest dynamische actiefotografen.
Nieuwe functies zoals Focus Peaking benadrukken de randen van het gedeelte waarop is scherpgesteld, zodat die makkelijk te zien zijn op de monitor en men eenvoudig de intensiteit kan aanpassen voor fijnere details. Bovendien zorgen het slimme AF-algoritme en de multitaskingprocessor ervoor dat beelden altijd met een perfecte scherpstelling zijn vast te leggen en er een aanmerkelijk kortere wachttijd tussen opnamen is. Ook snelle serieopname met een snelheid tot maximaal 7 beelden per seconde.
Dankzij ingebouwde Wi-Fi zijn beelden eenvoudig te delen, omdat de beelden rechtstreeks van de camera naar smartphones en tablets gestuurd kunnen worden en onmiddellijk daarna zijn te delen. Naast schitterende foto’s zijn met de COOLPIX P600 met één druk op de knop waanzinnige video’s in Full HD 1080/60i met stereogeluid te maken. Voor volledige creatieve controle geeft de instelbare functieknop snel toegang tot instellingen zoals ISO-gevoeligheid, witbalans of lichtmeting.
De grote CD-monitor van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten en een grote kijkhoek, waarbij de anti-reflectiecoating en helderheidsregeling ervoor zorgen dat men duidelijk ziet wat men fotografeert, zelfs in helder zonlicht. Ook kan men makkelijk overschakelen op de elektronische zoeker voor een preciezere kadrering. Voor lastige opnamen, zoals wilde dieren op grote afstand of contrastrijke situaties, biedt de COOLPIX P530 onderwerpstanden die zijn toegespitst op instellingen voor veel zoom.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.