Ads Top

Nikon introduceert twee camera’s met ingebouwde Wifi

Nikon voegt twee nieuwe stijlvolle en slanke camera’s toe aan het COOLPIX-assortiment: de COOLPIX S9700 biedt 30x optische zoom en de COOLPIX S9600 biedt 22x optische zoom. Beide camera's hebben een 16-megapixel BSI CMOS-sensor en hybride VR (vibratiereductie) over vijf assen waarbij VR met lens-shift en elektronische VR worden gecombineerd om cameratrilling tegen te gaan en zo fantastische stabiliteit te bieden. Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunnen tablet en smartphones gebruikt worden als afstandsbediening en zijn beelden automatisch over te zetten naar smartapparaten, waarna ze gemakkelijk zijn te uploaden en te delen.
Het objectief met 30x optische zoom heeft een bereik van 25-750 mm, uitbreidbaar tot 60x met Dynamic Fine Zoom. Voor het fotograferen van mensen helpt Nikon's portretsysteem (met functies zoals Glimlachtimer, Knipperdetectie en Rode-ogencorrectie). Met het uitgebreid retoucheermenu op het OLED-scherm van 7,5 cm (3 inch) met 921.000 beeldpunten kunnen gebruikers effecten toepassen of glamour-retouchering gebruiken.
Dankzij de GPS- en GLONASS-functies van de camera kunnen gedetailleerde locatiegegevens worden opgeslagen bij elke foto. Reisroutes kunnen zelfs worden vastgelegd met de wereldkaartfunctie.
De BSI CMOS-sensor van 16 MP zorgt voor foto's met scherpe details, terwijl tijdens opname en weergave zowel het menu als de beelden duidelijk zichtbaar zijn op het high-definition scherm. Stel handmatige belichtingsstanden (P/S/A/M) en onderwerpstanden eenvoudig in met één draai aan een instelschijf en neem Full HD-video met stereogeluid op met één druk op een knop. Met de functie Eenvoudig panorama krijgen uitgestrekte landschappen de aandacht die ze verdienen en in de stand voor snelle continu-opnamen zijn snelbewegende acties of een perfecte glimlach of gezichtsuitdrukking vast te leggen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.