Ads Top

XITE voortaan via Amazon Fire Stick, KPN en Ziggo

Het van origine Nederlandse muziekvideoplatform XITE breidt het bereik van de interactieve tv app verder uit. De app was voorheen enkel toegankelijk via Ziggo, maar is vanaf nu ook beschikbaar voor KPN klanten en via Amazon Fire Stick. Samsung TV wordt hier binnenkort ook aan toegevoegd. Het platform vergroot hiermee het bereik in Nederland aanzienlijk.

Het muziekvideo streamingbedrijf rolde internationaal al een aantal jaar geleden de app uit via o.a. Comcast, Sky Q, Roku, Samsung en Amazon en groeide zo naar een bereik van 100 miljoen huishoudens wereldwijd. Nu worden daar de platformen in Nederland stapsgewijs aan toegevoegd, zodat zo goed als elke televisie in Nederland toegang heeft tot de interactieve tv app.

XITE geeft toegang tot wel 200 verschillende muziekvideokanalen, handmatig samengesteld door een team van muziekvideo-experts.

Op alle platformen wordt een Freemium versie van de app aangeboden. Kijkers kunnen de app gratis gebruiken met reclames of een Premium versie zonder advertenties aanschaffen voor een maandelijks bedrag van 4,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.