Ads Top

TCL brengt voor WK line up 2022 onder de aandacht

TCL brengt zijn 2022 TCL Tv-series onder de aandacht vanwege het WK Voetbal. Met 16-bit ultra-precieze lichtregeling zorgt de TCL Mini LED-technologie voor rijkere kleuren en realistischere details in donkere kamers of in het felste daglicht. Ondertussen zorgen de Mini LED backlight-technologie van TCL en de hoge verversingssnelheid tot 144 Hz ervoor dat snel bewegende objecten duidelijker en scherper op het scherm worden weergegeven.
 
De XL collection van grote tv-schermen biedt volgens TCL de ultieme thuisbioscoopervaring dankzij de 85-inch en 98-inch QLED TCL TV (TCL 98C735), met Quantum Dot-kleurentechnologie.

Onder meer zijn specifieke sociale media-activaties opgezet, met name in Frankrijk en Spanje, waar fans en voetballiefhebbers hun favoriete team kunnen aanmoedigen door een speciaal Instagram AR Filter te gebruiken of door mee te doen aan de TCL TikTok challenge.

TCL zal ook een reeks pop-up roadshows uitrollen waar fans in een feestelijke sfeer kunnen samenkomen en persoonlijk voetbalervaringen kunnen delen, overal ter wereld.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.