Ads Top

Nieuw op HBO Max in december

Gossip Girl seizoen 2, Pelosi in the House, Branson, A Hollywood Christmas en meer zijn de series die in december op HBO Max zijn te zien.

Op 6 december verschijnt het derde en laatste seizoen van His Dark Materials, gebaseerd op de beroemde boeken van Philip Pullman. Hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Dafne Keen, Amir Wilson, James McAVoy, Andrew Scott en Ruth Wilson. Lin-Manuel Miranda keert in het nieuwe seizoen terug als Lee Scoresby.

Gossip Girl  keert op 1 december terug voor een tweede seizoen. Het is het tweede semester van het derde schooljaar. Gossip Girl laat geen middel onbeproefd in haar poging om met haar leugens de schandalige levens van de elite van Manhattan te beheersen. Ze heeft het een en ander geleerd van haar eerste pogingen - namelijk wat haar publiek wil, zal het krijgen. Ze gaat een stapje verder (Julien, heb je Monet ontmoet?) en probeert catastrofaler te zijn dan voorheen.

De vierdelige HBO-docuserie Branson (2 december) over zakenman Richard Branson neemt de kijker mee op een uitgebreide en persoonlijke reis van 70 jaar. Van Bransons opvoeding als zoon van een strenge moeder in Groot-Brittannië, tot zijn streven om altijd tot het uiterste te gaan, wat zowel dient om de merken van zijn bedrijven te laten groeien, als dat het zijn onverzadigbare, levenslange dorst naar avontuur voedt.

A Hollywood Christmas (1 december) volgt Jessica, een jonge, opkomende filmmaker in Hollywood die naam heeft gemaakt met het regisseren van kerstfilms. Maar wanneer de knappe zendermanager Christopher opduikt en de productie van haar nieuwste film dreigt stop te zetten, wijst Jessica's assistent, Reena, op de ironie: Jessica probeert niet alleen haar kerstfilm te redden, ze leeft er eigenlijk in.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.