Ads Top

Internationale versie Echo Show 8 met Alexa nu beschikbaar voor Nederlandse klanten

De internationale versie van de Echo Show 8 is voortaan in Nederland beschikbaar. Het apparaat, een soort tablet voor de keuken, beschikt over een 13-megapixel groothoekcamera die digitaal kan pannen en zoomen tijdens videogesprekken, een 8-inch HD-scherm met adaptieve kleuren, een octa-core processor en dubbele stereoluidsprekers voor een prijd van 129,99 euro.

Alexa biedt nu nog meer functies - beveiligde toegang tot de ingebouwde camera om het huis op afstand te bewaken, muziekaanbevelingen van Amazon Music en Spotify op het scherm en het bekijken van Prime Video en Netflix.

In Nederland kunnen klanten Alexa in het Engels (VK) gebruiken voor toegang tot lokaal nieuws en radiostations, lokale kennis en enkele van Alexa's andere populairste functies, waaronder timers, alarmfuncties, het weer, smart home en Alexa-to-Alexa bellen.

Gebruikers kunnen hun smart home beheren door compatibele apparaten zoals lampen, stekkers, camera's en thermostaten met behulp van het interactieve display of hun stem te bedienen. Ze kunnen ook veilig toegang krijgen tot een live-feed op de Echo Show 8 vanuit hun account op de Alexa-app of andere Echo Show-apparaten om hun huis op elk gewenst moment te controleren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.