Ads Top

Gossip Girl seizoen 2 vanaf 1 december op HBO Max

Het tweede seizoen van de Max Original-serie GOSSIP GIRL gaat op donderdag 1 december in première op HBO Max. Het tweede seizoen is ontwikkeld door showrunner Joshua Safran, een schrijver en uitvoerend producent van de originele serie. De nieuwe serie is gebaseerd op de bestsellers van Cecily von Ziegesar en de originele show, ontwikkeld door Josh Schwartz en Stephanie Savage.

Het is het tweede semester van het derde schooljaar. Gossip Girl laat geen middel onbeproefd in haar poging om met haar leugens de schandalige levens van de Manhattan elite te beheersen. Ze heeft het een en ander geleerd van haar eerste pogingen - namelijk wat haar publiek wil, zal het krijgen. Ze gaat een stapje verder (Julien, heb je Monet ontmoet?) en probeert catastrofaler te zijn dan voorheen. Zelfs als dat betekent dat ze moet liegen om haar doel te bereiken. Oude vijanden, nieuwe bondgenoten - dit semester kan er maar één queen zijn. Tegen het einde van het schooljaar zal iedereen weten waar de lichamen begraven liggen en wie de schop vasthield.

Credits: GOSSIP GIRL wordt geproduceerd door Fake Empire en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Studios. De serie is geschreven, geproduceerd en ontwikkeld door Joshua Safran van Random Acts. Uitvoerend producenten zijn ook Josh Schwartz en Stephanie Savage van Fake Empire; Leslie Morgenstein en Gina Girolamo van Alloy Entertainment. Lis Rowinski van Fake Empire fungeert als co-uitvoerend producent.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.