Ads Top

Rafael van der Vaart trapt in MediaMarkt Arena de verkoop van Hisense TV’s af

MediaMarkt start zaterdag 5 november met de verkoop van televisies van de Chinese elektronicareus Hisense. Het Chinese merk Hisense is in Nederland nog relatief onbekend, maar wereldwijd één van de grootste producenten van televisies en koelkasten.

Tijdens deze dag zal oud-profvoetballer Rafael van der Vaart, het gezicht van Hisense, aanwezig zijn. Daarom is het thema van de dag ‘ Lucky number 23 ’, het geluks-rugnummer van Van der Vaart.

Tijdens dit evenement krijgen twee Hisense TV modellen extra aandacht, namelijk de huidige 55A90G en de nieuwe 55U7HQ. De actieve bezoekers worden tijdens de sportspel-activatie uitgedaagd om in 23 seconden zo vaak mogelijk in gat nummer 23 te schieten en maken daarbij kans op een écht Nederlands Elftalshirt. De dagwinnaar van de sportspel-activiteit kan zelfs de nieuwste Hisense televisie (model 55U7HQ) winnen.

Het programma op zaterdag 5 november bij MediaMarkt Arenapark Amsterdam (Johan Cruijff Boulevard 123-125) begint om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Na de officiële start van de verkoop van Hisense televisies worden bezoekers uitgenodigd voor de sport-spel- en fotoactivatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.