Ads Top

Delta wijzigt zenderaanbod glasvezel

Delta voert op 1 januari een grootschalige wijziging van het zenderaanbod bij Interactieve TV via glasvezelnetwerken door.

Nieuw in het zenderaanbod zijn Filmbox, ONS, 192TV, TV Oranje, Stingray Classica, Schlager TV, NDR, RTL, TRT Turk, Secret Circle en XITE. Enkele van deze zenders worden op dit moment door Delta in aanvullende pakketten aangeboden.

De zenders, JENZ, NPO 2 Extra, 100%NL TV, Mezzo, ARTE, TV5 Monde en Playboy TV Europe verdwijnen.
 
In het ‘90+ zenders’ pakket zijn de zenders Dusk Deluxe en Penthouse TV nieuw en verdwijnen  Nautical Channel, Babes TV en Pure Babes.

In het meest uitgebreide zenderpakket ‘120+ zenders’ worden toegevoegd 2M, Antena 3, CBBC, CNBC Europe, Fox News Channel en Mediaset Italia. De zenders Extreme Sports (per 1 juni 2023), SWR en Phoenix CNE vervallen in dit zenderaanbod.

2 opmerkingen:

  1. Delta wijzigt zenderaanbod!
    Onbegrijpelijk dat Delta TV5Monde, een zender met een hoog niveau aan culturele programma’s en interessante documentaires schrapt. Voor wie de Franse taal niet beheerst, geen probleem want de programma’s worden in het Nederlands ondertiteld. Welke zender krijgen we van dit niveau terug? Geen! Wel programma’s met heel veel bagger. Delta wil je klantgericht blijven, dan graag even overwegen om een pakket samen te stellen in de breedte van de populatie en TV5 Monde op te nemen in het 50+ zenders pakket.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat TV5 Monde verdwijnt is al erg genoeg maar ook nog eens ARTE, NPO2 extra en Mezzo. Deze wijzigingen zijn een goede reden over te stappen naar een minder populistische provider. Dan gaat het telefonie- en energiecontract natuurlijk mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.