Ads Top

Nieuw op HBO Max in november

De Nederlandse Max Original FBoy Island Nederland gepresenteerd door Lisa Loeb gaat op 7 november in première op HBO Max. In deze tiendelige datingshow met een flinke dosis humor reizen Jennemie, Manon en Sarah af naar een tropisch eiland met een groep Nice Guys en FBoys. Sommige zoeken ware liefde, anderen zijn er voor de geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om te ondekken wie wie is.

The Sex Lives of College Girls (17/11) van Mindy Kaling (The Office, Never Have I Ever) en Justin Noble keert terug voor een tweede seizoen. De serie volgt vier huisgenoten die studeren aan het prestigieuze Essex College in New England. Het nieuwe seizoen begint wanneer de studenten terugkeren van hun herfstvakantie. Ze pakken de uitdagingen aan die aan het einde van het eerste seizoen op hun pad zijn gekomen en gaan een nieuw semester tegemoet vol nieuwe gezichten, feesten en hachelijke situaties.

In november verschijnen ook meerdere documentaires, waaronder Love, Lizzo (24/11) over het leven van de wereldster Lizzo die vele anderen inspireert door simpelweg zichzelf te zijn. De zesdelige docu-serie van viervoudig Academy Award-genomineerde Ethan Hawke, The Last Movie Stars gaat over de raadselachtige persona's, het ongelooflijke talent en viert het liefdesverhaal van acteurs Joanne Woodward en Paul Newman.

Vóór Sam en Dean waren er John en Mary. De spin-off van Supernatural, The Winchesters, vertelt vanuit het perspectief van Dean Winchester (Jensen Ackles), gaat over het epische liefdesverhaal over hoe John en Mary elkaar ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld.

Twee niet te missen titels die nog nét in oktober verschenen, zijn Rogue Heroes (30/10), The White Lorus (seizoen 2 – 31/10). Rogue Heroes, van de maker van Peaky Blinders , gaat over de totstandkoming van ’s werelds grooste Special Forces-eenheid onder buitengewone omstandigheden in de donksterste dagen van de Tweede Wereldoorlog. De hoofdrollen worden vertolkt door Connor Swindells, Jack O'Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella en Dominic West. Het tweede seizoen van de satirische Emmy-winnende serie THE WHITE LOTUS speelt zich af in een exclusief Siciliaans resort en volgt gedurende een week verschillende gasten en medewerkers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.