Ads Top

Robert de Hoog in bloedstollende Videoland Original ‘Sleepers’

Snoeihard, beklemmend en bloedstollend spannend: de gloednieuwe serie ‘Sleepers’. De Videoland Original, geproduceerd door Fiction Valley, is vanaf donderdag 8 december te zien en vertelt het keiharde verhaal van corrupt agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche.

Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie. Bekijk hierboven de allereerste beelden!

Naast Robert de Hoog, Teun Kuilboer, Maryam Hassouni en Julmar Simons, spelen onder anderen Chems Eddine Amar, Chris Peters, Dilan Yurdakul, Gijs Scholten van Aschat, Hans Dagelet, Hans Kesting, Lineke Rijxman, Marieke Heebink, Mike Reus, Nazmiye Oral, Rifka Lodeizen en Sabri Saddik een rol in de nieuwe serie.
 
'Sleepers’ is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Deze jonge infiltranten worden sleepers genoemd. Martin Oudkerk is één van hen.
 
De zesdelige serie is vanaf 8 december in zijn geheel te zien bij Videoland en is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.