Ads Top

Samenvattingen Eredivisie blijven te zien bij de NOS

De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende drie seizoenen bij de NOS te zien. De verbintenis met Eredivisie Media & Marketing (EMM) is verlengd en loopt nu tot en met het seizoen 2024/’25. Dit houdt in dat de samenvattingen van de Eredivisie de komende jaren op dezelfde, vertrouwde wijze bij de NOS te zien zijn.

De Eredivisie en de NOS kennen een lange geschiedenis. Op 5 april 1959 was de eerste uitzending van Sport in Beeld, de voorloper van NOS Studio Sport. Hele generaties zaten sindsdien op zondag ‘met het bord op schoot’ voor de televisie voor de samenvattingen van de Eredivisie.

De uitzendingen van de NOS rondom de Eredivisie trekken wekelijks een breed publiek van zo'n vier miljoen mensen. De zondagavondeditie om zeven uur is met gemiddeld 1,7 miljoen kijkers het populairst.
 
De samenvattingen uit de Eredivisie blijven de komende drie jaar ook te zien via BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen buiten Nederland. Zo kunnen voetballiefhebbers overal in de wereld de samenvattingen van de wedstrijden vrijwel gelijktijdig met de uitzendingen in Nederland blijven bekijken, via de app en de livestream van BVN of via satelliet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.