Ads Top

Epische zaterdagavondshow ‘Domino Challenge’

Op zaterdag 28 mei barst bij RTL 4 de strijd los om de titel Masters of Domino 2022. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai en de wereldberoemde, Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh gaan acht van de beste dominobouwende teams van Nederland de uitdaging aan om de meest waanzinnige, creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de iconische, rechthoekige steentjes. ‘Domino Challenge’ is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Met maar liefst twee miljoen dominostenen tot hun beschikking, gaan de acht bouwteams de strijd met elkaar aan. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing maken ze oogverblindende - maar uiteraard wankelende - creaties, die tijdens het bouwen overeind moeten blijven, maar als ze klaar zijn juist helemaal om moeten vallen. Wie weet de jury het meest te imponeren én de meeste steentjes om te laten gaan?

Domino Challenge wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.