Ads Top

KEF viert 60 jarig bestaan met de LS60 Wireless vloerstaande luidsprekers

KEF viert 60 jarig bestaan met de lancering van de LS60 Wireless vloerstaande luidsprekers

KEF lanceert een onderscheidende, stijlvolle en moderne vloerstaande luidspreker: de LS60 Wireless. Het is 's werelds eerste Single Apparent Source Wireless systeem. De technologie is afkomstig van KEF's Blade-luidspreker, waarbij wordt gestreefd het akoestische ideaal van een puntbron te bereiken en lage, midden- en hoge frequenties vanuit één punt komen.

Het hart van de Single Apparent Source-configuratie van de LS60 Wireless wordt gevormd door de 12e generatie Uni-Q met Metamaterial Absorption Technology driver array. Deze geavanceerde Uni-Q is speciaal ontworpen om optimaal te presteren in de LS60 Wireless en is voorzien van een groot aantal verfijningen, waaronder een ‘tweeter gap damper’ en een nieuwe Z-Flex surround die zorgt voor een vrijwel perfecte overgang van het geluid van de luidspreker naar de kamer.

MAT fungeert als akoestisch instrument waarmee 99 procent van het ongewenste geluid dat van de achterzijde van de tweeter komt wordt geabsorbeerd. Dit elimineert ongewenste vervormingen en leidt tot een zuiverder, natuurlijker akoestische resultaat. Samen zorgen deze innovaties en verfijningen voor een brede sweet spot, een ongeëvenaard natuurlijk geluid met een vervorming die verbijsterend laag is.

De luidspreker is verkrijgbaar in drie elegante matte afwerkingen: Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue. Dit kleurenschema is ontworpen aan de hand van twee soorten benaderingen van interieurontwerp. Titanium Grey en Mineral White zijn bedoeld om te worden geïntegreerd en gemengd in verschillende ruimtes. Royal Blue is een meer opvallende afwerking die perfect is voor liefhebbers die een statement willen maken. Alle afwerkingen zijn voorzien va acn bijpassende driver-units en detaillering om een werkelijk uitzonderlijke luidspreker neer te zetten.

Verkrijgbaar voor 6599 euro vanaf juni 2022.  A

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.