Ads Top

Duistere geheimen van kindermoordenaar Michel Stokx blootgelegd in driedelige Videoland serie

Eind jaren tachtig worden Nederland, Duitsland en België opgeschrikt door diverse kindermoorden. Moordenaar is Michel Stokx, een op het oog vriendelijke vrachtwagenchauffeur.

Maar achter dit vriendelijke gezicht gaat een totaal andere persoonlijkheid schuil: een manipulatieve seriemoordenaar die iedereen een rad voor ogen draaide en op verschillende plekken in Europa gruweldaden beging.

Zijn verhaal en daden worden onder de loep genomen in de driedelige documentaire De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar, vanaf 25 mei te zien bij Videoland.

Aan de hand van de politieverslagen, archiefbeelden en gesprekken met nabestaanden wordt in een driedelige documentaireserie deze ijzingwekkende zaak van één van de ergste kindermoordenaars uit onze geschiedenis blootgelegd. De erfenis van Stokx blijkt tot de dag van vandaag -lang na zijn mysterieuze dood- voor slapeloze nachten te zorgen. In de docuserie komen verschillende mensen aan het woord die destijds met de zaak Stokx bezig waren: de agenten die op de zaak zaten, de advocaat van Michel Stokx, ouders van slachtoffers en de dochter van Stokx.

'De Sneeuwman:  Geheimen van een kindermoordenaar’ is vanaf woensdag 25 mei in zijn geheel te zien bij Videoland. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.