Ads Top

Conversations with Friends nu te zien op HBO Max

De eerste aflevering van de twaalfdelige nieuwe miniserie Conversations With Friends, van de makers van Normal People, is nu te zien op HBO Max. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering verschijnen.

De serie volgt de 21-jarige studente Frances die door meerdere relaties haar eigen kwetsbaarheden voor het eerst onder ogen moet komen. Frances is oplettend, rationeel en scherp. Haar ex-vriendin Bobbi, die inmiddels haar beste vriendin is geworden, is zelfverzekerd, uitgesproken en meeslepend. Ook al zijn ze al drie jaar uit elkaar, toch zijn Frances en Bobbi nog vrijwel onafscheidelijk en voeren ze samen poëzie op in Dublin.

Bij één van hun optredens ontmoeten zij Melissa, een oudere schrijfster die gefascineerd is door het tweetal. Bobbi en Frances trekken op met Melissa en haar man Nick, een knappe maar introverte acteur. Terwijl Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten, beginnen Nick en Frances een intense geheime verhouding die hen allebei verrast. Al snel begint deze affaire de band tussen Frances en Bobbi op de proef te stellen. Hierdoor gaat Frances zichzelf, en de vriendschap die haar zo dierbaar is, in een nieuw licht zien.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.