Ads Top

Nieuw in mei op HBO Max

The Time Traveler's Wife, Conversations With Friends, The Staircase, Hacks seizoen 2, Delphine: The Secret Princess, Finding Magic Mike, Wahl Street en meer, zijn in mei te zien op HBO Max.

De maand mei gaat van start met de komst van diverse documentaires zoals I Am Bolt over het leven van atleet Usain Bolt en Throphy over bedreigde diersoorten zoals olifanten, neushoorns en leeuwen die elk jaar dichterbij het uitsterven komen. Later in mei wordt de documentaire Delphine The Princess verwacht.

Op 6 mei verschijnt The Staircase THE STAIRCASE met in de hoofdrol Colin Firth en Toni Colette. De miniserie gaat over het op waarheid gebaseerde verhaal van schrijver Michael Peterson (Firth) en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson (Colette).

Vanaf 13 mei is het tweede seizoen van Emmy-winnende serie Hacks met o.a. Jean Smart en Hannah Einbinder te zien. Seizoen 1 nog niet gezien? Deze is nu te bekijken via HBO Max.

Van de makers van Normal People komt op 15 mei Conversations with Friends gebaseerd op het gelijknamige boek van Sally Rooney. Ook gebaseerd op een bestseller is The Time Traveler's Wife met hoofdrollen voor Theo James en Rose Lesley die vanaf 16 mei te zien is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.