Ads Top

Fractures, Acquitted en andere nieuwe series bij Ziggo

Vanaf 19 juni verwacht Ziggo de IJslandse serie Fractures met Kristin die na haar echtscheiding aan de slag gaat als dokter in een klein IJslands vissersdorpje. Met haar dochter en moeder dichtbij zet ze haar leven weer op de rails. Ze wordt niet alleen geconfronteerd met haar nieuwe collega’s, maar loopt ook een oude vlam, een politieagent, tegen het lijf.

In de serie Acquitted wordt Aksel Borgen op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine. Het misdrijf blijft onopgelost en om te ontsnappen aan de beschuldigende blikken vertrekt hij naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. De wonden zijn echter nooit geheeld. Seizoen 1 en 2 zijn te zien vanaf 1 juni.

De aangrijpende miniserie Manhunt is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een moordonderzoek dat de Britten op het puntje van hun stoel hield. Met in de hoofdrol Martin Clunes (Doc Martin) als hoofdinspecteur Colin Sutton, begint het verhaal in augustus 2004, wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden.

In de rauwe komedie Flatbush Misdemeanors volgen we Dan en Kevin in New York City. De vrienden worstelen om te gedijen in hun nieuwe buurt Flatbush, Brooklyn. Seizoen 1 vanaf 1 juni.

The Bite volgt het leven van twee buren, eveneens in New York City. Rachel (Audra McDonald, The Good Fight) en Lily (Taylor Schilling, Orange is the New Black) gaan ongekende tijden tegemoet wanneer een dodelijke nieuwe virusvariant rondwaart. Seizoen 1 vanaf 22 juni.

In 4400 komen plotseling 4400 ondergewaardeerde of anderszins gemarginaliseerde mensen terug, na in de afgelopen honderd jaar spoorloos te zijn verdwenen. Ze zijn geen dag ouder geworden en weten niet wat er met hen is gebeurd. Seizoen 1 vanaf 6 juni.

Het derde seizoen van de crimeserie In the Dark met de blinde twintiger Murphy, is te zien vanaf 15 juni.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.