Ads Top

Bang & Olufsen lanceert nieuwste Beovision Harmony 83

Bang & Olufsen onthulde de Beovision Harmony in 2019,  een TV-ervaring die het design van elke leefruimte moest verheffen. Wanneer de Beovision Harmony uit staat of alleen muziek afspeelt, rust het dunne scherm dicht bij de vloer en wordt het gedeeltelijk bedekt door twee zorgvuldig vervaardigde fronten van eiken- en aluminiumhout, waarin het krachtige soundcenter is ondergebracht. Als de Beovision Harmony wordt aangezet, waaieren de twee fronten uit - als een vlinder die zijn vleugels opent - en komt het scherm omhoog tot de perfecte kijkhoogte. Zet u de TV uit, dan speelt de fijn gechoreografeerde sequentie zich in omgekeerde volgorde af.

Nu, in mei 2022, wordt de 83 inch-optie toegevoegd aan de Beovision Harmony-reeks, evenals nieuwe luidsprekerbekleding voor het 83 inch-model. Dit om ervoor te zorgen dat hetzelfde elegante design behouden blijft, ongeacht het formaat waaraan u de voorkeur geeft.

De ambachtelijk vervaardigde fronten van eikenhout en aluminium herbergen sublieme technische instrumenten, delicaat met de hand en het oor afgesteld om alle details van muziek en geluid te onthullen. Het ingewikkelde indelingspatroon is zorgvuldig ontworpen om de akoestische prestaties van het driekanaals, volledig actieve DSP-gebaseerde geluidscentrum te maximaliseren. In combinatie met LG’s topklasse OLED scherm - met helderdere, zelf verlichtende pixels en verbluffende kleuren - brengt dit toonbeeld van home decor en luxe entertainment nieuw leven in films, sportevenementen en must-see shows.

De Beovision Harmony, inclusief de LG OLED C9 83" TV die geoptimaliseerd is voor Bang & Olufsen, zal verkocht worden voor prijzen vanaf 21.000 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.