Ads Top

Ziggo klanten in regio Amsterdam stappen over op digitale radio


Ziggo klanten uit de regio Amsterdam maken op dinsdag 14 september de overstap van analoge naar digitale radio via de kabel. Op dit moment luistert al zo’n 95 procent van de Nederlanders radio op een andere manier dan analoog via de kabel. Eind 2021 is heel Nederland omgeschakeld naar digitale radio.
 
Klanten die moeite hebben om van analoog naar digitaal over te schakelen krijgen hulp van Ziggo. Klanten die overstappen op digitale radio, doen dat op twee manieren: via hun tv/mediabox of via de Digitale radio-ontvanger. Via de mediabox of tv (modellen na 2010) is er geen aanpassing vereist. Klanten die via de Digitale radio-ontvanger willen luisteren, kunnen deze via Ziggo of een elektronicawinkel aanschaffen. Klanten die via de ether willen luisteren, hebben hiervoor een FM-antenne nodig. Klanten die een radio zonder FM-antenne hebben, kunnen deze gratis via de website van Ziggo bestellen of ophalen in de winkels van Vodafone en Ziggo.
 
Klanten worden in elke regio ruim van tevoren geïnformeerd over het moment van omschakeling. Ziggo klanten kunnen zelf controleren of ze al digitaal radioluisteren. Alle informatie die klanten nodig hebben voor het omschakelen is te vinden op ziggo.nl/luisterdigitaal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.