Ads Top

Sony introduceert de vlogcamera ZV-E10

Sony kondigt vandaag de eerste vlogcamera met verwisselbare lens uit de Alpha-serie aan. De nieuwe ZV-E10 is volledig ontworpen op basis van de feedback van content-creators en vloggers en combineert gebruiksvriendelijke functies met de beeldtechnologie van Sony.
 
De kern van de ZV-E10 is een 24,2-megapixel APS-C Exmor CMOS-sensor en een BIONZ X-beeldsensor. Deze combinatie garandeert beelden van hoge kwaliteit en gevoeligheid met gedetailleerde textuurweergave en een natuurlijke bokeh. De ZV-E10 is uitgerust met innovatieve vloggingfuncties van de populaire ZV-1 camera, zoals:

1. Face Priority: functie voor automatische belichting (AE) detecteert het gezicht en geeft het gezicht prioriteit voor het vastleggen van de beelden. Dit garandeert dat het gezicht in elke omgeving met een ideale helderheid wordt weergegeven.
2. Product Showcase: garandeert een snelle en vloeiende focusovergang tussen het gezicht van de presentator en het object. Het is daardoor niet meer noodzakelijk om via een handbeweging het product voor de camera scherp te laten stellen.
3. Background Defocus: voor het soepel schakelen tussen een wazige en scherpe achtergrond.

De compacte en lichtgewicht ZV-E10 (ongeveer 19-22cm /343g) heeft aan de zijkant een in meerdere hoeken kantelbaar lcd-scherm. Dit garandeert flexibiliteit voor foto- en videografie en eenvoudige opnamen voor vloggen en het maken van selfies. Tevens is het gemakkelijk om externe microfoons aan de bovenkant van de camera aan te sluiten.

De nieuwe ZV-E10 camera is vanaf halverwege augustus beschikbaar in de Benelux voor 750 euro en komt ook beschikbaar als kit in combinatie met de E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS-powerzoomlens voor 850 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.