Ads Top

Orange Belgium lanceert Orange TV Lite

Orange TV Lite, het nieuwe concept dat Orange Belgium op de markt brengt, maakt het mogelijk om een streamingaccount te combineren met het gewone tv-aanbod, zonder dat je een volledig abonnement hoeft te betalen.

Orange TV Lite stelt kijkers in staat om tot 20 tv-zenders te streamen naar hun smartphones, tablets en pc’s, waaronder ook via Google Chromecast, zonder een decoder.

Almaar meer mensen streamen hun favoriete series en films online. Uit een onderzoek van Orange blijkt immers dat 39 procent van alle Belgen tegenwoordig zo'n streamingplatform gebruikt. In de leeftijdscategorie 18 tot 34 jaar klimt dat percentage zelfs tot boven de helft (56%).

Het eerste aanbod omvat 11 Nederlandstalige zenders zoals VTM, VTM Kids, Eén, Canvas, Play4, Play5 en Play6, naast zenders zoals National Geographic, Disney Channel en FOX.
Het tweede aanbod omvat 15 Franstalige zenders: La Une, RTL-TVi, PlugTV, TF1, France 2,… maar ook National Geographic en Disney Channel, om er maar een paar van te noemen.

Programma’s kunnen opgenomen en later herbekeken worden. Tv kan gestreamd worden naar uiteenlopende toestellen en de app kan in totaal op vijf apparaten geïnstalleerd worden zodat het hele gezin er mee van kan genieten. Streaming is mogelijk via wifi, maaar ook via 4G in België en Europa. Alle content – live zenders en opnames – kunnen bekeken worden via de speciale mobiele app Orange TV Plus, die gedownload kan worden in de Google Play Store en de App Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.