Ads Top

Nieuwe 4K-laserprojector met ultrakorte projectieafstand van BenQ

BenQ presenteert haar nieuwe ultra-short-throw laserprojectoren V7000i en V7050i. Deze bieden 1,3 keer meer kleurvolume dan andere laser-tv's in dezelfde klasse met een beeldformaat van meer dan 100 inch.

Met geïntegreerde Android TV en het eigentijdse design bieden ze volgens BenQ maximaal entertainment.

De V7000i en V7050i geven elk van de 8,3 miljoen pixels weer. 98 procent dekking van de DCI-P3-kleurruimte maakt extreem fijne kleurovergangen mogelijk, waardoor content bijzonder natuurlijk en realistisch lijkt. Daarnaast verbetert de HDR-PRO technologie (HDR10 en HLG ondersteuning) de beeldkwaliteit. Zo helpt dynamische tonemapping met aanpassing van beeldcontrast en helderheid om details in donkere of schaduwrijke gebieden zichtbaar te maken en tegelijkertijd overbelichting van lichte gebieden te voorkomen.

De twee modellen verschillen in de kleur van de behuizing en kunnen dus worden gekozen om te matchen met de inrichtingsstijl van de woonkamer; de V7000i is zilver en wit en de V7050i is zwart.

De nieuwe 4K-laserprojectoren V7000i en V7050i zijn nu verkijgbaar voor de vrijblijvende verkoopprijs van 3799 euro per stuk inclusief btw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.