Ads Top

Grand Prix Zandvoort in heel Nederland live te zien


Ziggo maakt de uitzending van de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort voor heel tv-kijkend Nederland beschikbaar, ook voor klanten van andere telecombedrijven. Van donderdag 2 tot en met dinsdagochtend 7 september 2021 zijn alle zes Ziggo Sport Totaal kanalen voor iedereen in Nederland tijdelijk te zien. Zo kunnen ook huishoudens zonder een Ziggo abonnement het hele raceweekend thuis op tv live mee beleven.
 
Het weekend van donderdag 2 tot en met dinsdagochtend 7 september 2021 biedt meer dan alleen Formule 1. Zo zijn er extra uitzendingen van de talkshow Formule 1 Café, dit keer live vanuit speciale locaties in en rondom Zandvoort. Ook is er volop WK 2022 kwalificatievoetbal met onder meer het live schakelprogramma WK Kwalificatie Switch en het voetbalpraatprogramma Rondo met Wytse van der Goot, Marco van Basten en Ruud Gullit. Na een fantastische prestatie op de Olympische Spelen strijdt Sifan Hassan voor de wereldrecordpoging op de 10 kilometer. Verder is er topgolf en spannende raceklassen met onder meer NASCAR, Porsche Super Cup, DTM en Formule 3.
 
Ziggo Sport Totaal is het premium sportpakket van Ziggo, waarin de echte sportliefhebber in alle wensen wordt voorzien. Met Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis kunnen ook tv-kijkers zonder Ziggo abonnement dit weekend gratis kennismaken met de enorme keuze in alle sporten die er bij Ziggo Sport Totaal te zien zijn. Met Formule 1, de Franse Ligue 1, de Engelse Premier League,  Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, topgolf, tennis, en nog vele andere sporten, is Ziggo Sport Totaal de meest uitgebreide sportzender van Nederland.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.